Loading...

Over Ayvi

AYVI-creaties zijn een prachtige combinatie van luxe lederen producten en het stadsleven. Wij zijn een in Amsterdam gevestigd, modern lifestyle tassenmerk, geïnspireerd door en ontworpen in Amsterdam.

AYVI lederen luxe merk heeft een zeer duidelijke visie voor ogen: het maken van luxe lederen tassen van een zeer goede kwaliteit, voor de zelfverzekerde en liefhebbende vrouw en man. Onze tassen zijn geliefd vanwege hun stijl, functie en goede kwaliteit leer.

Herinneringen aan de beroemde Amsterdamse iconen, zoals het Rijksmuseum, het Concertgebouw, het Leidseplein, de grachten en de PC Hooftstraat, zijn enkele van de vele inspiratiebronnen voor het merk AYVI. Beinvloed voor handwerk voor lederen tassen, levensstijl en herinneringen aan vrouwen en mannen die in steden wonen, vormde AYVI’s grootste passie – voor de creatie van lederen (stads)tassen. Onze stijl heeft al snel het soort loyale aanhang gekregen van Nederlandse beïnvloeders. AYVI’s stijl omvat tassen en kleine lederwaren met een tijdloos gevoel. Elk handgemaakt product wordt omlijst door de constanten van hoogwaardig leer, klassieke, moderne en functionele constructie in een luxueuze stijl.

AYVI zorgt voor empowerment in een druk stadsleven zoals de prachtige oude gebouwen in Amsterdam.

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan binnen onze site, wordt de cookiebeleid automatisch geaccepteerd.